xbody story

Мария

съосновател Xbody Bulgaria

За пръв път попаднах на Xbody след претърпяна операция на коляното – помогна ми да поддържам форма, докато се възстановявах.
По-късно открих, че съм по-силна и издръжлива от преди инцидента.
Xbody не е само уред или тренировка за мен, а истинска страст. Всички мои успешни партньори в страната го потвърждават.”

През последните 8 години Xbody България е абсолютен лидер в ЕМС оборудването и предпочитана марка за създаване на собствен ЕМС бизнес.

Марката е част от разнообразното портфолио уелнес продукти, които фирма Атама налага вече 30 години на българския пазар.

Богатият ни опит от всички доказани премиум марки, които представляваме, ни помага да консултираме всеки, който иска да започне свой Xbody бизнес по най-добрия начин.

Xbody е марка, създадена и произведена изцяло в Европа, с високо качество и богат маркетинг ресурс.
Високият ръст на броя на студията в страната са доказателство за огромната подкрепа, която оказваме на нашите клиенти и е гаранция за успех на всеки, който иска да се посвети в положителното и печелившо начинание Xbody.

XBody Bulgaria

продължаваме

+8

Успешни години в България

развиваме

60

Открити студиа в страната

вдъхновяваме

15000+

Xbody потребители

Референции

Отзиви на наши кленти и партньори

Това, с което екипа на Атама успяха да ни спечелят за свои клиенти, беше внимателното и продължително събеседване още в началото на нашия проект, в резултат на което успяха да разберат в дълбочина нуждите ни и предложиха изключително оригинално и подходящо за нашия бизнес решение.
 
При всичките ни досегашни контакти, екипът им е показвал професионализъм и отговорност при изпълнение на поставените им задачи.
 
Доволни сме от коректността и точността при изпълнението на поетите ангажименти от страна на изпълнителя. 
 
Благодарим на прекрасната Мария за помощта и подкрепата.
За нас е изключително голямо удоволствие да работим с екипа на Атама.

Истинско удоволствие е работата с целия екип на Атама!

Благодаря за помощта и съдеиствието най – вече на Мария – много енергична и винаги отдадена на сто процента в работата си.

Пожелавам ни още дълги години успешно съвместно сътрудничество!

“С настоящата референция, Фирма Ем Джи Ем София ЕООД изразява своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на Фирма XBODY BULGARIA, с която работи съвместно през последните години и продължава да ползва нейните услуги и до днес.

Благодарение на индивидуалния им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълняват всички поети ангажименти към нас професионално и в срок, отделяйки нужното внимание към нас.

         Високо оценяваме следните техни качества:

  • Стриктно спазване на договорените срокове.
  • Отзивчивост при решаване на въпроси възникнали в процеса на работа, които не са тяхна отговорност в договорените ни отношения.
  • Изцяло съобразяване и разбиране на нашите изисквания, като техни клиенти.
  • Ценни съвети и насоки за оптимизиране на нашата дейност.
  • Съвместната ни работа гарантира спокойствие и сигурност на нашия екип с което изразяваме своята благодарност!

Фирма Ем Джи Ем София ЕООД, препоръчва професионалните услуги на XBODY BULGARIA съзнателно и отговорно!”

“Xbody България – Това е бъдещето !
Както и настоящето за много от нас, които вярваме в Xbody, за които Xbody е религия, начин на живот, необходимост, любов и на последно място – работа.
Най-голямото вдъхновение за нас е именно човека, който стои зад името на Xbody България – Мария Карабоикова.
Млада, ентусиазирана и много енергична жена със свеж поглед и идеи, с нестихващ позитивизъм и любов към работата си!
В нейно лице намираме пълна подкрепа и съдействие за всичко! Изключително коректен и надежден партньор и невероятен професионалист!
Чест и удоволствие е за мен да работим заедно!
Респект! “

“Атама Уелнес енд Спа за мен е ново начало!
Xbody не е работа, не е тренировка. Xbody внася стил и самоувереност в живота на много хора.
Изключително съм щастлива, че Мария е мой партньор. Отнася се с голяма отговорност и персонално отношение към всеки.
Пожелавам си дълги години партньорство с екипа на Атама!
Благодаря за професионализма и подкрепата! “

“АТАМА Family за мен е синоним на стил и професионализъм. Истинска чест и удоволствие е през годините да работим заедно. Страхотно лично отношение и отдаденост, безкомпромисни в качеството. Мария, ти си истински наследник на тази традиция – успехът да се постига красиво. Благодаря за помощта през годините и отношението. Пожелавам си още дълги години сътрудничество с вас.”

“Удоволствие е да се работи с фирма като ‘Атама’, с продукт като XBody и с човек като Мария Карабоикова.
От момента, в който започнахме съвместна работа, винаги съм получавал подкрепа от фирмата и в частност от Мария, без значение в кой ден от седмицата и в кой час съм имал нужда! Личното отношение е нещо все по-рядко срещано, затова трябва да го ценим.
Смятам, че Атама, Хbody и Мария са пример за подражание за всички нас.”

“Мога да опиша ATAMA с 3 думи:
Професионализъм, защото са пример за подражание в тяхната сфера, винаги са точни спрямо клиентите си и вършат работата си с любов и отдаденост.
Креативност, защото са способни да измислят нови неща и да имат нестандартно мислене.
Находчивост, защото притежават способността да реагират бързо и да вземат решения в неочаквани ситуации.
А каквото и да кажа за Мария, ще е малко. Тя една изключително вдъхновена и амбициозна жена, на която винаги може да се разчита!
Сигурен съм, че всички, които са работили с тях до този момент, ще са съгласни с мен, а тези, на които им предстои – сами ще се убедят!”

“Определям живота си на 2 етапа – преди и след срещата ми с Мария и ❌Body тренировките!
Превърнахме се в най-модерната, иновативна и търсена дестинация в Ямбол! Клиентите ни са очаровани от истински постигнатите, видими и бързи резултати, защото ❌Body доказано РАБОТИ! За повечето от тях ❌Body е всичко, от което тялото им се нуждае. Една от най-успешните концепции на ❌Body е комбинацията от специално отношение към всеки един клиент и страхотно настроение.
И всичко това стана реалност с помощта на Мария и ❌Body България! Искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ за Вашето доверие, лоялност и не на последно място – приятелство! За личното отношение, което имате към всеки ваш партньор, за това, че сте креативни и предавате тази положителна енергия и на нас!
❌Body ми даде възможност да открия себе си и да вложа сърцето си в това, което правя!
❌Body се превърна в моя религия.”