muscle

XBODY е иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електро-мускулна стимулация на тялото (EMC).

Звучи прекалено научно?

Добре, ще го обясним по–лесно: EMC представлява предизвикване на мускулна контракция чрез електрически импулси. Принципът е приложим за тренировка, рехабилитация и разкрасяване. Импулсите се генерират от апарат и чрез електроди, действат директно върху повърхността на кожата, като предизвикват съкращение на мускулите. Резултатът е подобен на действителното движение на мускулите при полагане на усилие.

Това е БЪДЕЩЕТО – тренировката на 21 век.

 

xbody-training-suit

XBODY ОБЛЕКЛО

Тренировката с XBODY изисква използването на специален костюм, който се свързва с машината и ние избрахме най-добрия, който да предложим на нашите клиенти. Тренировъчните костюми на XBODY са ергономични и пасват на всеки тип тяло, лесно се обличат и поддържат.

 xbody-softwareУМЕН СОФТУЕР ЗА ПЕРСОНАЛНА ТРЕНИРОВКА

XBODY ACTIWAVE притежава „умен“ софтуер, който програмира персонална тренировка, съобразена с индивидуалните нужди на всеки клиент. Tова е едно от най-уникалните качества на системата за ЕМС тренировки на XBODY.
Потребителят има голям избор от многофункционалното меню,  oт което може да създава различни профили, да запазва резултатите си, да получава подробна информация за тренировката си, както и да планира тренировки в календара си занапред.

И най-важното: софтуерът разполага с многообразни видео тренировки, коeто позволява на клиента да тренира сам, следвайки видео инструкциите на виртуален професионалeн треньор без опасност от претоварване.

 

elemek-wave-stickСТИК

Винаги актуален софтуер.

Ние гарантираме, че използвате последната версия на софтуера XBODY ACTIWAVE, защото редовно Ви изпращаме последните му обновления. По този лесен начин Вашата машина е оборудвана с най-новия и подобрен софтуер, наличен директно от професионалистите в института на XBODY.

.

ems

EMS

Електро-мускулната стимулация е високо ефективен метод за тренировка и рехабилитaция, който гарантира бързи и видими резултати, без да натоварва Вашите стави излишно.

time

ВРЕМЕТРАЕНЕ

Само 20 минути са напълно достатъчни за интензивна тренировка на цялото тяло.

home

МОБИЛНОСТ

Използвайки модерната техология на XBODY и наличните мобилни устройства, имате възможност да тренирате пълноценно дори и в комфортната обстановка на Вашият дом или офис.

trainer

ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР

Вие сте под постоянното наблюдение на професионален персонален треньор, който ще се грижи за Вашата мотивация и правилното изпълнение на упражненията

ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ

Електродите са разположени непосредствено върху големите мускулни групи, така че импулсите винаги достигат определената от Вас цел.

КОНТРОЛ НА МАЗНИНИТЕ

Интензивната интервална тренировка значително ускорява метаболизмa. Вашето тяло ще увеличи изгарянето на калории, което спомага за бързото премахване на излишните мазнини и целулита.

БЕЗ РИСК ОТ КОНТУЗИИ И ТРАВМИ

Импулсите достигат директно до мускулите, което предпазва  ставите и сухожилията от пренатоварване,  както и рискa от контузии и травми.

РЕХАБИЛИТАЦИЯ

Ако страдате от болки в гърба поради заседнал начин на живот или се възстановявате от контузия, тренировката с ЕМC ще Ви помогне за по-бързо и пълноценно възстановяване.

Значение и приложение на тренировки с EMS

ОБЩО ОПИСАНИЕ

Чрез метода EMC се постига натоварване на цялото тяло, предизвикващо много по -силно въздействие върху дълбоките мускулни слоеве, в сравнение с традиционната конвенционална тренировка.

ФИТНЕС

EMC е високо интензивна тренировка, която включва цялото тяло. За 20 минути постигатe: намаляване на обиколките на тялото, особено в проблемните зони: талия, бедра, седалище (при жените); изграждане и релеф на мускулутурата (при мъжете).

БИЗНЕС

Недостатъчното свободно време и липсата на физическо натоварване при анагжираните хора, са ключови фактори за отключване на заболявания на сърдечно-съдовата система и други тежки хронични болести. С XBODY само две тренировки по 20 мин седмично са достатъчни, за да бъдете здрави и в отлична физическа форма.

ВИСОКИ ПОСТИЖЕНИЯ

XBODY е изключително подходящ метод за тренировка за професионални атлети. Комбинацията от тренировки в практикувания от Вас спорт и EMC ще повиши Вашите резултати и спортна форма до най-високи нива. Физическата подотовка с XBODY развива бързина и взривна сила.

ЗДРАВЕ

От много години технологията EMC се е прилагa в медицината като средство за превенция и възстановяване от заболявания. Особено ефикасно осъществява рехабилитацията на мускулите след прекарани операции. Облекчава мускулни болки и проблеми в областта на гръбначния стълб.

ВИТАЛНОСТ И ДЪЛГОЛЕТИЕ

При липсата на подходящо физическо натоварване човешката сила и енергия намаляват след 30-годишна възраст. EMC е перфектeн метод за поддържане на тонуса на мускулите и укрепване на цялото тяло. Тренировките с XBODY са предпоставка за по-пълноценен и качествен живот.

БРЕМЕННОСТ

След раждане най-често срещаните здрвословни проблеми са наднорменото тегло, натрупването на мазнини и отпускане на мускулите в коремната област. EMC тренировките се препоръчват след раждане като ефективен и щадящ метод за намaляване на телесните мазнини и стягането на кожата.